top of page

consulten

Je hebt geen idee hoe je goed moet dragen;

Het hoofd van je kindje voelt niet ondersteund;

Je kindje zakt scheef tijdens het dragen/knopen;

Je krijgt pijn tijdens het dragen;

Je wilt meer verbinding voelen met je kindje;

Je ziet door de bomen het bos niet meer met al die doeken en dragers en weet niet welke bij je past.

Lysign fotografie & vormgeving - Zoingewikkeld deel Postkamer 20.jpg

Herken jij je hierin?

De vrijheid ervaren die dragen je geeft?

Je zeker voelen in het dragen?

Kunnen sparren met een professional?

Ook nog aan andere dingen toekomen dan alleen maar zorgen voor je kinderen?

Weten hoe en waarom je op een bepaalde manier draagt?

Veel knuffelen met je kindje?

Minder gewicht voelen tijdens het dragen?

In het bos wandelen of in de winkelpaden lopen zonder dat de kinderwagen weer eens in de weg zit?

Wil jij?

Ben jij klaar om al je vooroordelen en twijfels over dragen aan de kant te gooien en de echte fijne wereld van het dragen te ontdekken? Ik neem je mee! 

Wat je krijgt:

Maximaal 2 uur lang mijn kennis en kunde volledig voor jou;

Alle tijd en geduld om de knooptechniek te leren of jouw perfecte match met een draagzak te vinden, inclusief een stukje theorie dat je helpt het gedrag van je kindje beter te begrijpen en waarom je kindje in een bepaalde houding gedragen hoort te worden;

Een handig en fijn document met aandachtspunten omtrent dragen, ook de aandachtspunten die bij jou specifiek naar voren kwamen tijdens het consult. Zo kun je alles in alle rust nog eens doorlezen;

Toegang tot mijn hoofd op jouw scherm dat nog eens uitlegt hoe je die doek of knoop nou moet gebruiken, zo kun je samen met het filmpje na het consult verder oefenen;

Onbeperkt jouw professionele cheerleader die je support in je draagproces erna, waar je foto's en video's heen kunt sturen, vragen voor extra tips tot jij er helemaal comfortabel en zelfverzekerd mee bent;

En daardoor dus de 
garantie 
tot een geslaagd draagavontuur!

Twijfel jij nog aan de meerwaarde van een consult?

Want youtube staat toch ook vol met filmpjes...
Je kiest toch gewoon een drager die je mooi vindt...
Dat is het geld toch niet waard...


 

Klik dan even op het hartje hiernaast!

Ingewikkeld

Het leren inwikkelen van je kindje in een doek of de zoektocht naar een perfecte draagzak voor jou!

Merk jij dat je baby'tje alleen stil is als het bij je is, maar wil je ook nog andere dingen kunnen doen? Lijkt het dragen je heel erg fijn en wil jij een heel hechte band met je kindje ontwikkelen? Of heb je misschien al wat meer ervaring, maar wil je met je baby of peuter eigenlijk wel leren rugdragen? Het kan allemaal. Of je nou nog heel nieuw bent in de draagwereld of al veel ervaring hebt, dat maakt niet uit. Samen kijken we wat nodig is om jouw consult tot een succes te maken en voor je het weet heb jij je kindje ingewikkeld!  
 

Pakketprijs (tot max 2 uur):

€120

Let op:

Bij meer dan 2 uur, reken ik een tarief van €12,50 per kwartier extra.

Prijs is exclusief reiskosten (23 cent per km) en eventuele kosten voor parkeren en de veerpont.

 

Lysign fotografie & vormgeving - Zoingewikkeld 20.jpg
Lysign fotografie & vormgeving - Zoingewikkeld deel Postkamer 22.jpg

In de knoop

Heb je al een eigen draagzak, maar krijg je hem niet fijn afgesteld, ook dan ben ik er voor jou!

Tijdens dit consult bij mij thuis help ik je jouw eigen gekochte draagzak goed af te stellen op jou en je kindje. Ook leer ik je hoe je je kindje in de juiste houding kunt krijgen in de draagzak. Dit is een los kort consult en omvat dus niet het totaalpakket. Houd er rekening mee dat de conclusie ook kan zijn dat de draagzak niet matcht met jouw lijf of die van je kindje. Het is namelijk erg persoonlijk wat bij je past (vandaar dat er ook pasconsulten bestaan;))

Consultprijs (max een half uur):

€30
meerwaarde consult

meerwaarde consult
 

Nog niet overtuigd?
 

Tegenwoordig kun je op het internet allerlei informatie en filmpjes vinden over het dragen van je kindje. 'Zo kan ik het toch ook leren?', zul je vast denken. Helaas is dit vaak niet zo simpel als het lijkt en dat is heel normaal. Kon je gelijk fietsen, toen je je ouders het voor hebt zien doen? Kan je een liedje na een paar keer luisteren al op je gitaar spelen zonder de noten te weten? Ik durf te wedden van niet! En dit is ook zo bij dragen. Het is een leerproces van vaak een aantal weken om het in de vingers te krijgen. En het hoeft niet allemaal perfect, maar wel ergonomisch, veilig en vooral heel erg fijn:)

Een filmpje laat heel mooi de techniek van een bepaalde knoop zien, maar er spelen zoveel meer dingen een rol om een fijne draagervaring te krijgen. Een filmpje of informatie op internet vertelt jou niet wat jouw individuele aandachtspunten zijn. Bij een kindje dat zich veel overstrekt, is het goed om te weten welke punten in het lichaam dit bij aanraking juist versterken en welke punten helpen om je baby tot ontspanning te laten komen. Andersom kan ook. Een kindje met weinig spierspanning, die de neiging heeft om scheef of in elkaar te zakken. Hierbij is het goed om te weten welke punten hierbij helpen, hoe je de doek of drager goed moet spannen, zodat je kindje goed, ergonomisch en veilig ingewikkeld is. Dit zijn voorbeelden die een groot verschil maken of het dragen juist erg fijn voelt voor jou en je kindje. 

Loop je ergens tegen aan of ben je nog helemaal nieuw in het dragen en wil je het graag leren, dan is een consult wat voor jou! We gaan samen op zoek naar wat voor jullie prettig is en ik begeleid je in het draagavontuur. Volg jij liever een recept of zal ik je leren koken?

Lysign fotografie & vormgeving - Zoingewikkeld deel Postkamer 35.jpg
Lysign fotografie & vormgeving - Zoingewikkeld deel Cornelis 16.jpg
bottom of page