top of page

klik voor recente reviews

HIGHLIGHTS
Deze mensen gingen jou voor

 

Lysign fotografie & vormgeving - Zoingewikkeld 73.jpg

Sanne is eind augustus bij ons thuis geweest voor een draagconsult. Dat was erg fijn omdat onze kleine meid toen 5,5 week oud was... Bepakt en bezakt kwam ze aan met kratten vol draagdoeken en -zakken van rekbare en geweven stof omdat wij nog niet precies wisten wat we wilden of prettig zouden vinden. De keuze is reuze... Ook is het fijn dat je meerdere dingen kunt uitproberen! Daarnaast doet Sanne het gewoon erg leuk; ze is grappig, professioneel, eerlijk; weet waar ze het over heeft en geeft goede adviezen en tips. Ook de nazorg is top! Zo weet je precies waar je op moet letten wanneer je gaat dragen; dat gaf ons een veilig gevoel. Uiteindelijk zijn wij gegaan voor een half buckle draagzak en daar zijn we enorm blij mee. Onze kleine meid vindt het heel prettig dicht bij papa of mama. Zo gaat ze overal mee naartoe en kan ze zelf kiezen of ze wakker is en lekker om zich heen kijkt of dat ze weg dommelt tijdens het dragen... Voor ons is het de investering meer dan waard!

Elena, Apeldoorn

Bij Sanne een draagconsult geboekt, omdat onze kleine man niet meer in de draagdoek op de buik gedragen wilde worden... baalde ik echt van. Sanne legde tijdens ons eerste contact gelukkig al direct uit dat het heel normaal is dat kindjes die op de buik gedragen worden zich op een gegeven gaan losworstelen, omdat ze meer willen zien. Tijdens het consult verschillende draagdoeken en zakken gezien/gepast. Al snel werd duidelijk dat ik sowieso een halfbuckle wilde. De Isara paste goed bij mij, vond het gemakkelijk om te doen en Benjamin zat er mooi in. Het naar de rug doen van Benjamin vond ik spannend, gelukkig paar keer met de draagpop kunnen  oefenen voordat ik Ben naar de rug zwaaide ;). Eenmaal thuis liep ik natuurlijk tegen dingen aan, wist ik niet meer precies hoe het moest en tijdens het lopen vond ik dat Benjamin naar beneden zakte. Al die keren Sanne geappt met foto's/video's en vragen en ik kreeg steeds snel en kundig antwoord!  Inmiddels kunnen Benjamin en ik rugdragen als een bijna-pro ;)  ! Ik zou iedereen een consult aanraden bij Sanne! Ze is snel, lief en deskundig!

- Rosanne, Apeldoorn
Lysign fotografie & vormgeving - Zoingewikkeld 6.jpg
Wat was het fijn om een draagconsult van Sanne te hebben gehad! Ik had nog geen ervaring met het dragen, ondanks dat Sanne op consult kwam voor het dragen van mijn tweede kindje. Sanne neemt de tijd tijdens het consult en wat mij ook een prettig gevoel gaf is de kennis waarover Sanne beschikt. Door middel van een PowerPoint presentatie brengt zij haar kennis over waardoor ik het ook goed op kon slaan. En nadien kreeg ik nog een naverslag per mail. Tijdens het consult kon ik meerdere dragers passen en heb ik een keuze kunnen maken welke ik prettig vond. Na het consult heb ik de uitgekozen drager gelijk besteld en mijn dochter en ik zijn er nog steeds erg blij mee!

-Desney, Apeldoorn

Zo ingewikkeld is het Zo waard! Het maakt het dragen fijner, makkelijker en sneller. Ze hielp met de keuze van de doek en de manier van dragen. Daarbij gaf Sanne mij alle do’s and dont’s waardoor het ook veilig is voor jezelf en de baby.

Iris, Zwolle

Vandaag een super fijn draagconsult gehad! Sanne heeft enorm veel kennis wat ze op een prettige, duidelijke en begrijpbare manier uitlegt. De theorie is super fijn om te horen, omdat je daarin leert hoe je ergonomisch het beste kan dragen, maar ook wat er allemaal mogelijk is qua dragen en ga zo maar door! 
Tijdens het oefenen kon ik kiezen uit verschillende doeken, waardoor je zelf ook kan voelen wat je het prettigst vindt. Sanne geeft je vertrouwen en stuurt je tijdens het oefenen op een heel prettige manier. Daardoor werd ik zelf ook steeds zelfverzekerder in het knopen. 
Ook toen we voor het eerst met mijn zoontje gingen oefenen, gaf ze mij vertrouwen. Sanne straalt rust uit en dankzij haar kennis, maar ook vertrouwen leer je op een super fijne manier de fijne kneepjes van het dragen. 

Echt een aanrader om een consult te boeken!

Renske, Apeldoorn

Lysign fotografie & vormgeving - Zoingewikkeld 72_edited.jpg
reviews recent

Ik heb samen met mijn schoonzus een draagconsult van Zo ingewikkeld gehad, wij waren wel bekend met dragen maar hadden net niet een fijne draagdoek.
Sanne legde het super netjes en duidelijk uit wat voordelen van dragen is en waar je op moet letten en nam voor ons allebei de tijd. Mijn dochter heeft heupdysplasie en draagt een pavlik bandage (spreidbroekje) daar hield Sanne ook rekening mee en nu kunnen we allebei op een goede en fijne manier dragen. Wat ook fijn is dat je een na verslag krijgt en Sanne nog altijd dingen kunt vragen. Super ervaring echt een aanrader voor iedereen die wil dragen.

Stynie, februari 2023

Een fijn consult gehad van Sanne! Passen en ervaren van diverse zakken en doeken. Uiteindelijk uitgekomen op een zak en een doek. Tijdens het thuis dragen is Sanne bereikbaar voor vragen of ik het goed doe. Door de snelle tips en fijne communicatie kunnen we genieten van het dragen van ons kindje op de juiste manier. Erg blij dat we een consult hebben gedaan en diverse hebben mogen proberen. Uit een winkel waren we nooit zo geïnformeerd geweest en hadden we geen 'nazorg' met het dragen. Enorm bedankt Sanne! :)

Stefanie, februari 2023

Lysign fotografie & vormgeving - Zoingewikkeld deel Postkamer 17.jpg


Tijdens mijn zwangerschap heb ik 2 doeken besteld. Ik dacht met een instructie filmpje kom ik er wel. Think again..

Tijdens onze kraamweek hadden wij het genoegen met Sanne. Heerlijke spontane, goedlachse, eerlijke, vrolijke, energieke meid. Ze ziet en pakt aan.

Tijdens die week kwam ik er achter dat Sanne ook draagconsulente is. Als of het zo moest zijn. Het was voor mij toen al duidelijk dat ik haar nog eens uit zou nodigen voor een consult wanneer ik lichamelijk weer aangesterkt was.

3 weken later was het zo ver. Thuis toch al eens geprobeerd (gemarteld) met een instructie filmpje, maar de doek zat niet lekker en goed. Tijdens het consult snapte ik waarom, want er komt nog al wat bij kijken wat ze niet laten zien op de filmpjes.. om je kindje heerlijk bij je te dragen is een consult echt nodig, mama blij is baby blij. Met haar tips&trics ben je in no time een knoop talent! Voor nu draag ik mijn kindje regelmatig bij me dmv rekbare doek, wanneer ze groter is ga ik voor de geweven doek en wil ik mijn dochtertje ook op mijn rug dragen, ik weet dan wel wie ik dan eerst ga bellen! Sanne!

Paula, februari 2023

Ik had al enige ervaring met het dragen. Mijn draagzak was alleen niet meer zo fijn bij mijn groter wordende peuter. Sanne heeft mij heel goed advies gegeven en ik heb meerdere draagzakken, geschikt voor peuters, kunnen passen. Het was heel fijn om zo samen op zoek te gaan naar de perfecte draagzak. Ook heb ik goed kunnen oefenen met het dragen van mijn zoon op mijn rug en ik heb goede tips gekregen. Het was heel waardevol en leerzaam. Bedankt!

Bettina, februari 2023

Voor een duidelijk en uitgebreid draagconsult zit je bij Sanne goed! Ze stemt alles netjes af op je specifieke wensen zodat je zelfverzekerd je draagavontuur aan kan gaan. De informatie die ze deelt is uitgebreid en duidelijk, ze heeft veel verschillende dragers en doeken zodat je zeker weet dat er een fijne en passende voor je bij zit. De nazorg is heel fijn, ze heeft een duidelijk filmpje gestuurd met de specifieke knoop en een mooi na verslag. Wat ook een geruststellend gevoel geeft is dat ik haar altijd mag appen bij tips en vragen. Deze enthousiaste en gepassioneerde topper zorgt er voor dat je vol vertrouwen je kindje(s) kan gaan dragen!

Lysanne, januari 2023

Sanne heeft mij heel goed geholpen met het op de juiste manier dragen van mijn kindje. Mijn eigen drager bleek niet goed passend te zijn. Ze had andere dragers bij welke ik mocht uitproberen en daardoor heb ik een fijne drager gevonden die bij mij en mijn kindje past. Ze heeft me goed uitgelegd hoe ik de drager op de juiste manier moet om doen zodat mijn kindje de beste ondersteuning heeft. Ik ben heel tevreden over het consult!

Mariska, december 2022

Mijn kindje zakte steeds scheef en ik had het idee dat ik steeds haar hoofdje vast moest houden. Na het consult ging er een wereld voor mij open. En ik maar denken dat ik dat wel even kan en kan leren van een vriendin en een filmpje. Als ik dit had geweten, had ik al veel eerder een consult geboekt! Draag nu zoveel fijner en vaker, iedereen zou dit moeten doen. 

Laurie, december 2022

Heel fijne consult gehad! Goed advies en een hele lieve meid! Ook na het consult kan je er nog terecht voor tips & tricks, erg fijn! Ik raad Zo Ingewikkeld zeker aan!

Sharon, november 2022

Sanne heeft me super geholpen en een heel goed advies gegeven. We waren er snel over uit waar ik naar moet kijken en wat het best passend is! Ze was zelfs superlief voor de kinderen en betrok ze erbij! Ik zou haar zeker nog een keer vragen als het nodig!

Maaike, november 2022

Wat wilde ik toch graag mijn handen vrij hebben met ons 2e kindje en een rondrennende peuter…

‘Maar welke draagzak kan een jonge baby al in? Of zijn doeken dan beter? Welke stof is het beste eigenlijk en welke kan mijn man ook ‘makkelijk’ om krijgen, zonder dat we alles moeten verstellen?‘

Een paar vragen uit de reeks die omgingen in ons hoofd….

We hebben daarom een consult geboekt bij Sanne. En wat was dit fijn zeg!
Eerst een klein stukje theoretische uitleg. Heel rustig en duidelijk uitgelegd, waar ruimte is voor vragen. Daarbij weet je dan ook waar je juíst op moet letten tijdens het dragen. Heel verhelderend!

En daarna het doorpassen van verschillende draagzakken. Doordat er bij de intake al het een en ander besproken is wat wij wel of niet wilden, heeft Sanne al een selectie gemaakt. Heel prettig! Want zo pas je alleen wat mogelijk écht bij jou past. Doordat Sanne heel mee denkend is en super goed advies geeft, ging het doorpassen snel en kwam er automatisch de perfecte draagzak (half buckle) uit voor ons.

Doordat het nieuw voor ons was hoe je deze half buckle goed om kon krijgen, was het heel fijn dat we Sanne konden app’n met video’s/app’jes. Zo kregen we zelfs op afstand helder en duidelijk advies.

Kortom; vanaf het eerste contact tot het contact via de app, super tevreden!!

Ontzettend blij dat Sanne ons de weg heeft gewezen door ‘het bos’ met professioneel advies. Ons kleintje en wij zelf, zijn heel blij met de gekozen half buckle!!

Amy, oktober 2022

Vandaag een super fijn draagconsult gehad! Sanne heeft enorm veel kennis wat ze op een prettige, duidelijke en begrijpbare manier uitlegt. De theorie is super fijn om te horen, omdat je daarin leert hoe je ergonomisch het beste kan dragen, maar ook wat er allemaal mogelijk is qua dragen en ga zo maar door! Tijdens het oefenen kon ik kiezen uit verschillende doeken, waardoor je zelf ook kan voelen wat je het prettigst vindt. Sanne geeft je vertrouwen en stuurt je tijdens het oefenen op een heel prettige manier. Daardoor werd ik zelf ook steeds zelfverzekerder in het knopen. Ook toen we voor het eerst met mijn zoontje gingen oefenen, gaf ze mij vertrouwen. Sanne straalt rust uit en dankzij haar kennis, maar ook vertrouwen leer je op een super fijne manier de fijne kneepjes van het dragen. Echt een aanrader om een consult te boeken!

Renske, september 2022

Wat was het fijn om een draagconsult van Sanne te hebben gehad! Ik had nog geen ervaring met het dragen, ondanks dat Sanne op consult kwam voor het dragen van mijn tweede kindje. Sanne neemt de tijd tijdens het consult en wat mij ook een prettig gevoel gaf is de kennis waarover Sanne beschikt. Door middel van een PowerPoint presentatie brengt zij haar kennis over waardoor ik het ook goed op kon slaan. En nadien kreeg ik nog een naverslag per mail. Tijdens het consult kon ik meerdere dragers passen en heb ik een keuze kunnen maken welke ik prettig vond. Na het consult heb ik de uitgekozen drager gelijk besteld en mijn dochter en ik zijn er nog steeds erg blij mee!

Desney, september 2022

Sanne is eind augustus bij ons thuis geweest voor een draagconsult. Dat was erg fijn omdat onze kleine meid toen 5,5 week oud was... Bepakt en bezakt kwam ze aan met kratten vol draagdoeken en -zakken van rekbare en geweven stof omdat wij nog niet precies wisten wat we wilden of prettig zouden vinden. De keuze is reuze... Ook is het fijn dat je meerdere dingen kunt uitproberen! Daarnaast doet Sanne het gewoon erg leuk; ze is grappig, professioneel, eerlijk; weet waar ze het over heeft en geeft goede adviezen en tips. Ook de nazorg is top! Zo weet je precies waar je op moet letten wanneer je gaat dragen; dat gaf ons een veilig gevoel. Uiteindelijk zijn wij gegaan voor een half buckle draagzak en daar zijn we enorm blij mee. Onze kleine meid vindt het heel prettig dicht bij papa of mama. Zo gaat ze overal mee naartoe en kan ze zelf kiezen of ze wakker is en lekker om zich heen kijkt of dat ze weg dommelt tijdens het dragen... Voor ons is het de investering meer dan waard!

Elena, september 2022

Bij Sanne een draagconsult geboekt, omdat onze kleine man niet meer in de draagdoek op de buik gedragen wilde worden... baalde ik echt van. Sanne legde tijdens ons eerste contact gelukkig al direct uit dat het heel normaal is dat kindjes die op de buik gedragen worden zich op een gegeven gaan losworstelen, omdat ze meer willen zien. Tijdens het consult verschillende draagdoeken en zakken gezien/gepast. Al snel werd duidelijk dat ik sowieso een halfbuckle wilde. De Isara paste goed bij mij, vond het gemakkelijk om te doen en Benjamin zat er mooi in. Het naar de rug doen van Benjamin vond ik spannend, gelukkig paar keer met de draagpop kunnen  oefenen voordat ik Ben naar de rug zwaaide ;). Eenmaal thuis liep ik natuurlijk tegen dingen aan, wist ik niet meer precies hoe het moest en tijdens het lopen vond ik dat Benjamin naar beneden zakte. Al die keren Sanne geappt met foto's/video's en vragen en ik kreeg steeds snel en kundig antwoord!  Inmiddels kunnen Benjamin en ik rugdragen als een bijna-pro ;)  ! Ik zou iedereen een consult aanraden bij Sanne! Ze is snel, lief en deskundig!

Rosanne, augustus 2022

Lang voor ik zwanger was wist ik dat ik mijn kindje wilde dragen. Ik dacht dat ik het wel wist en het kon doen met een filmpje van youtube, maar ik ben blij dat Sanne mij heeft geholpen met de keuze van de doek en de manier van dragen. Bij sanne kon ik verschillende materialen voelen en doeken/zakken passen. Sanne geeft op maat en persoonlijk advies, dat kan youtube niet. Na het consult kreeg ik nog feedback via de mail met wat ze heeft gezien en extra aandachtspunten voor tijdens het knopen. Die kon ik er altijd bij pakken als ik het even niet meer wist. Voor mij heeft Zo ingewikkeld het dragen makkelijker, fijner en sneller gemaakt. Als mijn kleine wat groter is wil ik terug om te leren voor te dragen op mijn rug. Super bedankt Sanne!

Iris, augustus 2022

bottom of page